Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nema saradnje SPS-a sa strankama aktuelne opozicije

Socijalistička partija Srbije na predstojećim izborima neće nastupiti ni sa jednom strankom aktuelne opozicije, porčio je danas u parlamentu lider socijalista i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

“Želim da skrenem pažnju bilo kome ko piše ili nas tera da idemo sa DS, Tadićevom strankom (SDS), Čankom, Čedom ili Dverima, bivšom Koštuničinom strankom, Šešeljevom strankom i tako dalje, a to ponekad kažu i naši prijatelji iz >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << SNS da bi mi možda mogli sa njima, evo da vam kažem idite vi sa njima ako hoćete, mi nećemo”, rekao je Dačić.

Dačić, koji je i prvi potpredsednik Vlade Srbije ističe da je aktuelna vlada postigla značajne istorijske rezultate i da je ubeđen da će stranke koje je čine sarađivati i osle izbora.

“Želim da kažem da smo zajedno započeli 2012. ono što možda ima istorijski značaj za Srbiju. Ubeđen sam da ćemo posle ovih izbora zajedno ići dalje u interesu budućnosti Srbije”, rekao je Dačić na kraju skupštinske rasprave o predloženom zakonu o međunarodnim merama ograničavanja.

On je tokom rasprave rekao i da nije bio inspirisan da govori o političkim temama, jer u sali nije bilo ljudi iz opozicije, te da će se o tome verovatno govoriti više na sednici u petak, povodom razrešenja ministra odbrane Bratislava Gašića, kada će u sali biti premijer Aleksandar Vučić i svi iz vlade.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SPS neće saradjivati sa opozicionim strankama

Izvor: Beta, 03.Feb.2016

Socijalistička partija Srbije (SPS) neće saradjivati sa partijama koje su sada u opoziciji, izjavio je danas predsednik te partije Ivica Dačić."Prema tome, želim da skrenem pažnju bilo kome ko piše ili nas tera da idemo sa DS, Tadićevom strankom, Čankom, Čedom ili Dverima, bivšom Koštuničinom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.