Čestitke Vučiću na pobedi

Izvor: RTS, 24.Apr.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke Vučiću na pobedi

Na izbornoj pobedi lideru SNS-a Aleksandru Vučiću čestitali su nemačka kancelarka Angela Merkel, evropski komesar Johanes Han i austrijski šef diplomatije Sebastijan Kurc. Vučiću čestitao i lider SPS-a Ivica Dačić.
Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han čestitao je večeras pobedu Aleksandru Vučiću na izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << , uz poruku da samo "snažna vlada može da sprovede reforme neophodne za budućnost države, njenu ekonomiju i građane".  
Na Tviter nalogu, komesar Han je rekao da se "raduje saradnji sa novom vladom pod Vučićevim vođstvom, po pitanju EU integracija".
Austrijski šef diplomatije Sebastijan Kurc čestitao je Vučiću, uz poruku da se raduje daljoj saradnji, te da se nada brzom napretku Srbije na putu u EU.

Kurc je na svom Tviter nalogu poruku ispisao na engleskom i srpskom jeziku - ćirilicom. 
Predsednik SPS-a Ivica Dačić čestitao je lideru SNS-a na izbornoj pobedi.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Johanes Han čestitao Vučiću pobedu na izborima

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2016, 00:55

Evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han čestitao je predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima...Unapred se radujem saradnji sa novom vladom pod Vučićevim vođstvom u procesu evropskih integracija, poručio je Han na...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.