Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2016, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Burger king“ se za noć vještica maskirao u "Mekdonalds“ (VIDEO)

Jedan restoran franšize "Burger king“ u Njujorku proslavio je praznik noć vještica tako što se maskirao u restoran "Makdonaldsa“, piše "Foks 8“.

Zaposleni su iz šale prekrili restoran ogromnom bijelom tkaninom, preko koje su autolakom ispisali naziv "Makdonalds“.

Međutim, zaposleni su odmah ispod naziva okačili tablu na kojoj je pisalo da je u pitanju šala, kao i da gosti i dalje mogu da naruče njihove nezaboravne burgere.

Očekuje se odgovor "Makdonaldsa“.



(Sputnjik)
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: "Burger king" se za Noć veštica maskirao u "Mekdonalds"

Izvor: Radio 021, 31.Okt.2016

Jedan restoran franšize "Burger king" u Njujorku proslavio je Noć veštica tako što se maskirao u restoran "Makdonaldsa"...Zaposleni su iz šale prekrili restoran ogromnom belom tkaninom, preko koje su autolakom ispisali naziv "Makdonalds". Međutim, zaposleni su odmah ispod naziva okačili tablu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.