Izvor: B92, 23.Apr.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH u igrici teroristička zemlja

Sarajevo -- Nakon što je portal Askmen.com BiH opisao kao "zastrašujuću" turističku zemalja, kreatori igrice "Medal of Honor" BiH predstavili kao terorističku zemlju.

Ovo je tek, kako se navodi, trejler jedne od najpoznatijih igrica na svetu, koja će krajem oktobra izaći u SAD.

U više od 40 mapa, kako se najavljuje, igrač će obići najkonfliktnija mesta današnjice, boriti se protiv terorista, ubijati i biti ubijeni. Osim BiH, kao terorističke zemlje označene su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Somalija, Jemen i Filipini.

Portal Askmen.com napravio je prethodno listu deset zastrašujućih zemalja koje turisti moraju posetiti, a među kojima je BiH na drugom mestu.

Kako se navodi, turisti još u glavi imaju slike razrušene Bosne i Hercegovine koje su obišle svet pre dvadesetak godina. Danas se još uvek mogu videti i osetiti duhovi prošlosti u toj zemlji, piše navedena internet stranica, preneo je bosanski portal "Klix.kom".

Bosna i Hercegovina je, kako se ističe, oblikovana ratom. U opisu turističke ponude BiH spominju i nacionalni park Kozara koji je pogodan za biciklizam, planinarenje i lov.

"I danas ulice glavnog grada Sarajeva nose ožiljke iz proteklog rata. Na kraju krajeva, tu je počeo i Prvi svetski rat. Rezultat svega je neverovatna istorija i odlična kuhinja, jedna od najboljih istočno od Italije", ističe Askmen.com.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH na listi terorističkih zemalja u igrici Medal of Honor!

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2012

Kreatori jedne od najpopularnijih igrica na svijetu "Medal of Honor" u najnovijem nastavku predstavili su Bosnu i Hercegovinu kao terorističku zemlju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

BiH predstavljena kao zastrašujuća i teroristička zemlja

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Apr.2012, 10:12

Kreatori jedne od najpopularnijih igrica na svijetu "Medal of Honor" predstavili su BiH kao terorističku zemlju. Ovo je tek, kako se navodi, trejler igrice koja će krajem oktobra izaći u SAD. U više od 40 mapa, kako se najavljuje, igrač će obići najkonfliktnija mjesta današnjice, boriti se protiv...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.