Berlin: Sprečiti dogovor s Asadom

Izvor: B92, 23.Sep.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlin: Sprečiti dogovor s Asadom

Nemačka vlada želi da u narednim sedmicama na međunarodnom nivou radi na sprečavanju dogovora sa "sririjskim diktatorom Bašarom el-Asadom" u borbi protiv IS.

U jednom strogo poverljivom dokumentu nemačkog Ministarstva inostranih poslova kaže se jasno da suština nemačkog zahteva mora ostati "da Asad ne može biti partner u borbi protiv IS" i da Berlin želi da bude tema međunarodnih sastanaka i susreta, saznaje danas nemački politički magazin u krugovima vlade u Berlinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovaj dokument Ministarstva inostranih poslova, sačinjen krajem avgusta, trebalo bi da služi kao koncept na susretima kako u Ujedinjenim nacijama u Njujorku, tako i na ostalim sastancima kada bude trebalo da se govori o daljim postupcima protiv IS, prenosi ovaj magazin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berlin: Asad ne može biti partner u borbi protiv ISIS-a

Izvor: Blic, 23.Sep.2014

Nemačka vlada želi da u narednim sedmicama na međunarodnom nivou radi na sprečavanju "dila" sa "sirijskim diktatorom Bašarom el-Asadom" u borbi protiv terorističke milicije "Islamska država" (IS), saznaje danas nemački politički magazin u krugovima vlade u Berlinu...U jednom strogo poverljivom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.