Ukinuta zabrana letova za Tel Aviv

Izvor: B92, 24.Jul.2014, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuta zabrana letova za Tel Aviv

Vašington -- Američka Federalna uprava za civilno vazduhoplovstvo (FAA) ukinula je zabranu letova putnbičkih aviona za Tel Aviv.

Prevoznici su, ipak, upozoreni da je situacija sporadično "veoma nestabilna" zbog sukoba u Gazi.

"FAA je ukinula zabranu letova za aerodrom 'Ben Gurion' u Tel Avivu, koja je juče bila produžena", navodi se u najnovijem, noćašnjem saopštenju.

FAA je u utorak na 24 časa zabranila američkim avioprevoznicima letove za Tel Aviv, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto je kod aerodroma "Ben Gurion" pala raketa ispaljena iz Pojasa Gaze i ubila jednog čoveka. Ta zabrana juče je produžena.

Više evropskih avioprevoznika, među kojima i Er Srbija (Air Serbia)otkazalo je letove za Tel Aviv, a Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja (EASA) u utorak preporučila aviokompanijama da izbegavaju letove ka tom gradu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD ukinule zabranu letova za Tel Aviv

Izvor: Akter, 24.Jul.2014

Nacionalna uprava avijacije SAD ukinula je kasno sinoć zabranu američkih letova u Izrael, ali je upozorila da je "situacija vrlo fluidna" zbog žestokih sukoba u pojasu Gaze

Nastavak na Akter...

Obnovljeni letovi za Tel Aviv

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jul.2014

Nacionalna uprava avijacije Sjedinjenih Američkih Država ukinula je zabranu američkih letova u Izrael, ali je upozorila da je situacija veoma nestabilna zbog sukoba u Pojasu Gaze. Nakon što je jedna raketa, koju su ispalili pripadnici Hamasa u Gazi, pogodila kuću u blizini međunarodnog aerodroma...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.