SAD uvele nove sankcije Rusiji

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD uvele nove sankcije Rusiji

VAŠINGTON - SAD su uvele nove sankcije Rusiji, uključujući i one prema firmama i pojedincima koji su povezani sa Genadijem Timčenkom, ruskim milionerom koji trguje gasom.

Kako prenosi Rojters, sankcije su uvedene protiv osam firmi i pojedinaca koji pružaju podršku Timčenku (na fotografiji) koji ima navodne veze sa Kremljem.

Na listi sankcionisanih su i dvije firme povezane sa ruskim biznismenom i saveznikom ruskog lidera Vladimira Putina, Borisom Rotenbergom.

Uvođenje sankcija firmama i pojedincima iz Rusije predstavlja posljedicu ruskih akcija u Ukrajini, navodi Rojters.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SAD uvele nove sankcije Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2015

SAD su uvele nove sankcije Rusiji, uključujući i one prema firmama i pojedincima koji su povezani sa ruskim milionerom koji trguje gasom Genadijem Timčenkom...Kako prenosi Rojters, sankcije su uvedene protiv osam firmi i pojedinaca koji pružaju podršku Timčenku koji ima navodne veze sa Kremljem...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.