SAD: Pucnjava u gradiću blizu Sijetla, troje mrtvih, jedan ranjen

Izvor: Večernje novosti, 30.Jul.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Pucnjava u gradiću blizu Sijetla, troje mrtvih, jedan ranjen

U pucnjavi u gradiću Mukilteo, u američkoj saveznoj državi Vašingtonu, na 40 kilometara od Sijetla, ubijene su tri osobe, a jedna osoba je ranjena U pucnjavi u gradiću Mukilteo, u američkoj saveznoj državi Vašingtonu, na 40 kilometara od Sijetla, ubijene su tri osobe, a jedna osoba je ranjena. Osumnjičenog za napad je uhapsila policija. AP prenosi da su gradske vlasti Mukiltea na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << objavile da su tri osobe ubijene u kvartu Čeno, a ranjena osoba je prebačena u bolnicu i ne zna se stepen povreda koje je zadobila. U tvitu je navedeno i da je osumnjičeni uhapšen u okrugu Luis. Lokalna policija nije pružila detaljnije podatke o uhapšenom. (Izvor: sputniknews.com)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nova pucnjava u SAD: U gradiću blizu Sijetla, troje mrtvih, jedan ranjen

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2016

SIJETL - U pucnjavi u gradiću Mukilteo, u američkoj saveznoj državi Vašingtonu, na 40 kilometara od Sijetla, ubijene su tri osobe, a jedna osoba je ranjena. Osumnjičenog za napad je uhapsila policija...AP prenosi da su gradske vlasti Mukiltea na Tviteru objavile da su tri osobe ubijene u kvartu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.