Renovirali kuhinju i našli sef s 52.000 dolara i flašom viskija (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renovirali kuhinju i našli sef s 52.000 dolara i flašom viskija (FOTO)

VAŠINGTON - Mladi bračni par iz Amerike je prije dvije godine kupio novu kuću, ali su se tek sada odlučili na renoviranje kuhinje.

Kada je došao na red pod, uslijedilo je nevjerovatno iznenađenje - našli su prastari sef.

"Kada smo rušili staru kuhinju, u podu smo primijetili sef. Koliko znamo, naša je kuća dosad imala šest vlasnika, a prema starosti sefa, čini se da je pripadao jednom od prvih vlasnika", napisala je djevojka iz SAD na Imguru uz cijeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << niz fotografija.

Čim je ugledala sef, odmah joj je palo na pamet da je odmah po useljenju u ormariću hitne pomoći našla kod za koji nije znala čemu služili, ali ga je ipak sačuvala. I da, to je zaista bio kod sefa.

Nakon nekoliko pokušaja, sef je bio otvoren, a u njemu je bilo pravo malo blago. Flaša viskija James E. Pepper iz 1960. godine, knjiga "A Guide for the Perplexed" od E.F. Šumahera i kartica binga.

Eh da, nakon detaljnog prebrojavanja, mladi j bračni par je shvatio da u sefu imaju gotovo 52.000 američkih dolara. Ali s obzirom na to da se radi o izrazito starim novčanicama, moguće da iznos vrijedi još i više.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.