Inter spremio džak para za Ikardija

Izvor: RTS, 27.Apr.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter spremio džak para za Ikardija

Ukoliko bude najbolji strelac Serije A, uprava Intera će Mauru Ikardiju isplatiti 400.000 evra, sve kako bi ga odobrovoljila da potpiše novi ugovor. Na Vimbldonu bez selfi štapova. Košarkašice Srbije na Zlatiboru počinju pripreme za EP. Staridž zbog povrede završio sezonu. Vašington i Klivlend eliminisali Toronto i Boston. Marija Rakić pobednica prvenstva Srbije u šahu.
12.50 - Organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniskog gren slem turnira u Vimbldonu zabranili su korišćenje selfi štapova na ovogodišnjem takmičenju, preneo je BBC. Štapovi za telefon koji se koriste kako bi se uhvatio bolji kadar prilikom selfi fotografisanja, već su zabranjeni u nekim muzejima i sportskim objektima u Velikoj Britaniji.
Portparol Vimbldona saopštio je da je zabranjeno korišćenje selfi štapova, kako se ne bi remetilo uživanje gledalaca u tenisu. Treći gren slem turnir u Vimbldonu igra se od 29. juna do 12. jula.
12.40- Ženska košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je na Zlatibor gde će se naredne dve nedelje pripremati za šampionat Evrope u Mađarskoj i Rumuniji. Srbija će se takmičiti u grupi C sa Hrvatskom, Letonijom, Rusijom i Velikom Britanijom.
Evropsko prvenstvo ima dodatnu težinu pošto predstavlja kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju 2016. godine. Svesne smo očekivanja, daćemo sve od sebe i takav pristup nam je u prethodnim godinama uvek donosio nešto dobro. Grupa je teška, očekuje nas velika borba, ali verujemo u naše snove, izjavila je selektor Marina Maljković.
Srbija će na Zlatiboru odigrati i dve trening utakmice protiv Crne Gore, a potom će pripreme nastaviti u Beogradu i Vršcu, gde će odigrati prijateljske duele sa Australijom, Kinom i Grčkom. Šampionat Evrope održava se od 11. do 28. juna. 
12.10 - Legendarni fudbaler Arsenala Francuz Tijeri Anri izjavio je da londonski klub nikad neće osvojiti titulu u Premijer ligi sa Olivijeom Žiruom na mestu prvog špica. Najbolji strelac Arsenala svih vremena, koji je zavrsio igračku karijeru prošle sezone, naglasio je da klub mora da dovede četiri pojačanja, ukoliko žel da dođe do trofeja.
Arsenal mora da angažuje novog golmana, defanzivca, jednog igrača veznog reda i vrhunskog golgetera, ukoliko želi ponovo da osvoji tiutlu. "Najbolji primer su vam igre Čelsija, koje je Murinjo doveo prošle sezone, Tibo Kurtoa, Nemanja Matić, Sesk Fabregas i Dijego Kosta, rekao je Anri i dodao da je očigledno da su "plavci" na dobrom putu da osvoje Premijer ligu.
Arsenal je u nedelju remizirao protiv Čelsija, koji je ostao na vrhu tabele sa 10 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, uz utakmicu manje. Anri je u karijeri igrao za Monako, Juventus, Barselonu i Red Bul iz Njujorka. U dresu Arsenala bio je najbolji, na ukupno 369 utakmica postigao je rekordni broj golova - 226. 
12.00 - Napadač Liverpula i engleski reprezentativac Danijel Staridž zbog povrede neće igrati do kraja sezone, potvrdio je menadžer "crvenih" Brendan Rodžers.
Staridž je ove sezone zbog različitih povreda odigrao samo 12 utakmica u Premijer ligi, ukupno 17 u svim takmičenjima, što se svakako odrazilo i na rezultate Liverpula. On će propustiti i utakmice reprezentacije Engleske, prijateljski meč sa Irskom 7. juna i duel sa Slovenijom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 14. juna. 
11.30 - Napadač Intera Mauro Ikardi još nije potpisao novi ugovor sa Interom, a uprava milanskog kluba čini sve da ga odobrovolji, pa mu je spremila i bonus od 400.000 evra u slučaju da bude najbolji strelac Serije A.
Kako prenosi Gazeta delo Sport, Ikardi koji trenutno zarađuje 2,8 miliona evra godišnje ima na stolu ponudu Intera za nastavak saradnje, ali 22-godišnji napadač se još premišlja, pre svega zbog finansijskih boljih ponuda iz Engleske.
Ikardi je minulog vikenda postigao pobednosni gol u trijumfu protiv Rome 2:1, što je njegov 17. pogodak ove sezone u Seriji A i ukoliko u preostalih šest kola preskoči Karlosa Teveza (18 golova) na vrhu liste strelaca dobiće neočekivan bonus.
08.30 - U četvrtfinalnoj seriji NBA plej-ofa Vašington i Klivlend su prošli u drugu rundu, Dalas je smanjio protiv Hjustona na 3-1 u pobedama, dok su Klipersi izjednačili na 2-2 protiv Sparsa.

Kris Pol je upisao 34 poena uz 7 asistencija u brejku Klipersa u Teksasu 114:105, dok je Dalas dobio Hjuston 121:109, uz 31 poen Monte Elisa. Klivlend je dobio Boston u gostima 101:93, uz 27 poena Džejmsa, dok je Vašington eliminisao Toronto sa 125:94.
00.00 - Ženski intermajstor Marija Rakić osvojila je prvenstvo Srbije u šahu, koje je održano u Vrbasu. Rakićeva je osvojila 6,5 poena iz devet partija i po drugi put osvojila titulu, prvi put šampionka je bila 2012. godine u Kaću, pored Novog Sada.
Drugo mesto zauzela je ženski velemajstor Anđelija Stojanović, trostruka prvakinja Srbije, sa šest osvojenih poena. U poslednjem odigranom kolu Stojanovićeva je remizirala sa Adelom Velikić, a Rakićeva sa Sandrom Đukić, takođe igrajući crnim figurama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ikardiju bonus ako prestigne Tevesa

Izvor: B92, 27.Apr.2015

Kontroverzni centarfor Intera Mauro Ikardi još nije potpisao novi ugovor sa Interom, a uprava milanskog kluba čini sve da ga odobrovolji..."Nerazuri" su mu spremili i bonus od 400.000 evra u slučaju da bude najbolji strelac Serije A...Kako prenosi Gazeta delo Sport, Ikardi, koji trenutno zarađuje...

Nastavak na B92...

Inter čini sve da zadrži Ikardija: Bonus od 400.000 ako bude prvi strelac Serije A

Izvor: Blic, 27.Apr.2015

Kontroverzni napadač Intera Mauro Ikardi još nije potpisao novi ugovor, a uprava milanskog kluba čini sve da ga odobrovolji, pa mu je spremila i bonus od 400.000 evra u slučaju da bude najbolji strelac Serije A...Kako prenosi "Gazeta delo Sport", Ikardi koji trenutno zarađuje 2,8 miliona evra godišnje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.