Vođa „Noćnih vukova“: Narod Srbije uvek pokazuje ljubav prema Rusima, bez obzira na vetrove koji stižu sa Zapada

Izvor: Vostok.rs, 24.Okt.2014, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa „Noćnih vukova“: Narod Srbije uvek pokazuje ljubav prema Rusima, bez obzira na vetrove koji stižu sa Zapada

24.10.2014. - Ruska civilizacija ne daje mira globalnom satanizmu i biće njegov večni neprijatelj

Prema rečima Aleksandra Zaldostanova (Hirurga), oko 200 bajkera doputovalo je u Beograd 16. oktobra na proslavu 70. godišnjice oslobođenja prestonice Srbije od nemačko-fašističkih osvajača.

Srbija je postala bliža Rusiji od Ukrajine. Njen narod uvek pokazuje ljubav prema Rusima, bez obzira na vetrove >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << koji stižu sa Zapada, izjavio je predsednik Sveruskog motokluba „Noćni vukovi“ Aleksandar Zaldostanov (Hirurg) u na pres-konferenciji po završetku svoje posete Balkanu.

Prema njegovim rečima, oko 200 bajkera stiglo je u Beograd 16. oktobra na proslavu 70. godišnjice oslobođenja prestonice Srbije od strane Crvene Armije. Sa jubilejom se bila poklopila i poseta Beogradu predsednika Rusije Vladimira Putina i sastanak sa njegovim srpskim kolegom Tomislavom Nikolićem.

Vođa „Noćnih vukova“ podelio je radost praznika sa predsednicima i lokalnim stanovništvom.

„Susret tri predsednika (prisustvovao je i predsednik Republike Srpske), narod koji se okupio na trgu, na ulici – veoma je simbolično. 30. godina nije bilo parade u Beogradu. Čitav grad je izašao na paradu i pozdravio predsednika Rusije. Takve stvari ne mogu biti veštačke. Iako je tamo jak američki uticaj... Srbija – gledano na ljude, njihovu ljubav prema nama – danas nam je bliža od Ukrajine, posebno Zapadne Ukrajine,“ kazao je Hirurg.

Učesnici proslave, priča bajker, uzvikivali su „Krim! Rusija!“, „Rusija, Srbija!“, „Ne EU!“. „Mi imamo zajedničke duhovne i tradicionalne vrednosti. Ruska civilizacija ne daje mira globalnom satanizmu i biće njegov večni neprijatelj. U suštini, mi živimo na grani rata. Mi moramo da se borimo, a to možemo raditi samo zajedno. Pre svega, treba misliti o prijateljima i ne pretvarati prijateljstvo u trgovinu,“ dodao je predsednik „Noćnih vukova“.

Sa svoje strane, član kluba koji je organizovao motohodočašće po svetinjama Balkana, Jevgenij Strogov, podseća da ruski bajkeri svake godine posećuju Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, a ove godine su bili i u Albaniji. „Sada smo posetili više od 30 manastira i svakom uručili ruske ikone (Serafima Sarovskog, Sergeja Radonješkog, Aleksandra Nevskog),“ ispričao je Strogov.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 20%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */






Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.