Počeo sastanak Putin - Porošenko

Izvor: Akter, 26.Avg.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak Putin - Porošenko

U Minsku je večeras počeo bilateralni sastanak predsednika Rusije i Ukrajine, Vladimira Putina i Petra Porošenka, posvećen krizi u Ukrajini i sukobima na istoku te zemlje

Vest o početku sastanka objavljen je na zvaničnom Tviter nalogu Porošenka, a to je agenciji AFP potvrdio i portparol Kremlja.

Porošenko je, po dolasku na sastanak u Minsku, izjavio da razgovore sa njim i najvišim evropskim zvaničnicima u Minsku vidi kao ključne za budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Evrope.

"O sudbini sveta i Evrope se odlučuje na ovom sastanku u Minsku. Tako ja to vidim", rekao je Porošenko posle rukovanja sa Putinom, prenela je agencija AFP.

Putin je izjavio da kriza u Ukrajini ne može da bude okončana pomoću dodatne vojne eskalacije, niti odbacivanjem dijaloga sa predstavnicima regiona Ukrajine gde većinu čine Rusi.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minsk: Počeo sastanak Putin-Porošenko

Izvor: Blic, 26.Avg.2014

U Minsku je večeras počeo bilateralni sastanak predsednika Rusije i Ukrajine, Vladimira Putina i Petra Porošenka, posvećen krizi u Ukrajini i sukobima na istoku te zemlje, saopštili su zvaničnici...Vest o početku sastanka objavljen je na zvaničnom Tviter nalogu Porošenka, a to je agenciji AFP...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.