Partija rata u UKR još postoji

Izvor: RTV Pink, 22.Sep.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partija rata u UKR još postoji"

Šef administracije Kremlja Sergej Ivanov rekao je da ukrajinski lideri počinju da shvataju da nikome ne treba rat, ali da je partija rata još jaka u toj zemlji.



"Mislim da ukrajinski predsednik takođe počinje da shvata da mu ne treba rat sa gorkim krajem, do poslednjeg Ukrajinca. Sporazumi koje smo postigli omogućili su prestanak borbenih operacija, mada je mir još dosta lomljiv", rekao je on u intervjuu za list "Rasiskaja gazeta" u sutrašnjem broju. "Partija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << rata u Ukrajini još postoji, još je veoma jaka ali se nadam da će pobediti želja za mirom, jednostavno zdravim razumom", dodao je Ivanov, a prenela agencija Itar-Taš. Ista agencija prenela je i da je ukrajinski predsednik Petr Porošenko priznao postojanje partije rata u Ukrajini ali istakao da on pripada partiji mira. "Učiniću sve da sprovedem mirovni plan (za istočnu Ukrajinu)", rekao je on danas u razgovoru za ukrajinske tv kanale.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.