Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Srbije u grupi sa Ukrajinom, Nemačkom i Luksemburgom

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi D kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine u Češkoj sa selekcijama Ukrajine, Nemačke i Luksemburga, odlučeno je danas žrebom u Minhenu.

Izabranice Marine Maljković će, ipak, morati da igraju kvalifikacije za naredni šampionat Evrope i pored toga što su pre manje nedelju dana osvojile titulu prvaka Evrope u Mađaskoj.

Reprezentacije su u kvalifikacijama raspoređene u devet grupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a plasman na EP izboriće pobednici grupa, šest najboljih drugoplasiranih reprezentacija i domaćin.

Kvalifikacije počinju u novembru 2015.

Evropsko prvenstvo u Češkoj igraće se u junu 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Košarkašice Srbije u grupi D

Izvor: Akter, 04.Jul.2015

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije igraće u grupi D kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine u Češkoj sa selekcijama Ukrajine, Nemačke i Luksemburga, odlučeno je danas žrebom u Minhenu..Izabranice Marine Maljković će, ipak, morati da igraju kvalifikacije za naredni šampionat...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.