Izvor: RadioCity.rs, 26.Maj.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert za Srđana

Nikada se nije predavao. Bolest sve više uzima maha, a on je otkrio da mu implatacija matičnih ćelija može pomoći. Klinika u Ukrajini ga je prihvatila kao pacijenta, ali za lecenje i smeštaj mu je potrebno 10 000 evra.

Zato moramo pomoći da Srđan skupi novac i ode na lečenje. U Banovini će 3. juna biti održan koncert na kome se neće naplaćivati ulaznica, već će svako dati dobrovoljni prilog, biće postavljena velika kutija na ulazu.
Lista učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << je zaista impozantna: Hell Riders, Dawn of Creation, Kramer, Bitange, Chromatic, Novembar, Ajvar Mleven.
Koncert počinje tačno u 20 sati. Ko ne može da dođe na koncert, može da uplati sredstva i preko namenskog računa: Srđan Mitić, Pane Đukića 13, 18000 Niš | Komercijalna banka, Dinarski račun: 205-9011006418800-81.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Humanitarni koncert za Srđana Mitića

Izvor: NisCafe.com, 26.Maj.2016

Udruženje građana “Balkanrock” u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom Niš i niškim rock sastavima organizuju veliki humanitarni koncert za Srđana Mitića, studenta novinarstva, basistu, koji boluje od Multiple skleroze. Koncert počinje u 20h u dvorištu Univerziteta (Banovina).. Nikada...

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.