Dobre vesti iz Varšave: Mateus “samo“ slomio nos, oseća se bolje (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti iz Varšave: Mateus “samo“ slomio nos, oseća se bolje (VIDEO)

U prvom trenutku delovalo je da je povreda još ozbiljnija, pošto se Mateus u 87. minutu srušio na travu i ostao bez svesti. Lekari su odmah intervenisali, izvadili mu jezik, a na stadionu je nastao muk

Fudbaler Dnjepra, Brazilac Mateus Nasimento slomio je nos u finalu Lige Evrope protiv Sevilja i smešten je u bolnicu u Varšavi, potvrdio je ukrajinski klub.

U prvom trenutku delovalo je da je povreda još ozbiljnija, pošto se Mateus u 87. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << srušio na travu i ostao bez svesti. Lekari su odmah intervenisali, izvadili mu jezik, a na stadionu je nastao muk.

Brazilski fudbaler je sa terena iznet na nosilima, ceo stadion mu je aplaudirao iako on to verovatno nije mogao da čuje.

Mateus je povredu doživeo u sudaru sa fudbalerom Sevilje Benoom Tremulinasom nekoliko trenutaka pre nego što se onesvestio.

Utakmica je nastavljena relativno brzo, a Sevilja je na kraju odbranila trofej u Ligi Evrope pobedom od 3:2.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SEVILJA GAZDUJE LIGOM EVROPE Baka srusio Dnjepar i odveo Spance u LS Umalo tragedija na terenu

Izvor: medio.rs, 27.Maj.2015

Pobedom protiv Dnjepra rezultzatom 3:2, Andalužani uspeli da odbrane trofej osvojen prošle godine * Bolničari spasili vezistu Ukrajinaca Mateusa koji je u 87. minutu neočekivano pao na travu..Foto: Tanjug/AP..Foto: Tanjug/AP..Trofej je morao da uzme jedan klub, ali je velika šteta što oba nisu...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.