Crna kutija oštećena, ali podaci nisu ugroženi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crna kutija oštećena, ali podaci nisu ugroženi"

Holandski istražitelji saopštili su da je jedna crna kutija iz malezijskog putničkog aviona oborenog iznad istočne Ukrajine oštećena, ali da se njome nije manipulisalo i da su podaci u njoj netaknuti.

Crne kutije, preostale nakon nesreće Malezija erlajnsa stigle u holandiju

 

Oni su u sredu predali dve crne kutije (snimača zvuka tokom leta) jednoj laboratoriji u južnoj Britaniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

Holandski odbor za bezbednost u saopštenju je naveo da je tim ispitao jednu crnu kutiju i da je ona bila "oštećena, ali da je njen memorijski modul netaknut".

 

Dodali su da pritom nisu utvrđeni nikakvi znaci manipulacije crnom kutijom, a da će uslediti analiza informacija koje ona sadrži.

 

Prilikom obaranja putničkog aviona Malezija Erlajnza u četvrtak, 17. jula, poginulo je svih 298 ljudi u avionu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Holandija: Crna kutija oštećena, ali podaci nisu ugroženi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jul.2014

Holandski istražitelji saopštili su da je jedna crna kutija iz malezijskog putničkog aviona oborenog iznad istočne Ukrajine oštećena, ali da se njome nije manipulisalo i da su podaci u njoj netaknuti. Oni su u sredu predali dve crne kutije (snimača zvuka tokom leta) jednoj laboratoriji u južnoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.