JA SAM TVOJ OTAC, PISALO JE U PISMU: 20 godina kasnije nije mogla da zadrži suze!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2016, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JA SAM TVOJ OTAC, PISALO JE U PISMU: 20 godina kasnije nije mogla da zadrži suze!

.

To je pismo koje je on napisao pre tačno 20 godina, dan nakon što se Misa rodila Otkrila je neke stvari kada je pročitala ovo pismo na 4 strane:

Njen tvit je glasio: "Ovo je pismo koje je napisao moj otac dan nakon što sam se rodila Pročitala sam ga i kajem se zbog dosta stvari Bilo je trenutaka kada sam baš zadavala muke svojim roditeljima Ipak oni nikada nisu odustali od mene i uvek su mi pružali mnogo ljubavi Sada je na mene red da učinim mamu i tatu srećnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ovo pismo me je rasplakalo, a dan je tek počeo!"

"Draga 20-godišnja Misa,

Danas je nedelja, 18 decembar, 1994 godine Ja sam tvoj otac Napuniću 31 godinu za 2 dana Kada budeš ovo pročitala, imaću 51 godinu Rođena si 17 decembra u subotu Bio sam jako srećan kada sam čuo da si devojčica!!! Takeši, tvoj brat, i Misa, moja devojčica - ovo me čini neizmerno srećnim!! Već sam izabrao ime za tebe, "Misa" Rekao sam tvojoj majci i njoj se jako dopalo

Autor: Foto: Twitter

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.