Glavna urednica RT ismejala Komija na Tviteru

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavna urednica RT ismejala Komija na Tviteru

Glavna urednica RT Margarita Simonjan prokomentarisala je na Tviteru izjavu bivšeg šefa FBI Džejmsa Komija o tome da se ovaj kanal bavi propagandom.

- Ooo, smenjeni bivši direktor FBI Komi sada nas pljuje na Tviteru! Nije neko trolovanje, ali svaka čast za pokušaj! - napisala je Simonjanova na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svojoj stranici na Tviteru.

Bivši šef FBI izjavio je na Tviteru da se televizijski kanal RT bavi "državnom propagandom", komentarišući informacije o tome da Rusija planira da fenomen lažnih novosti razmatra na nivou Ujedinjenih nacija i OEBS-a.

Predsednik SAD Donald Tramp smenio je Komija s mesta direktora FBI 9. maja, saopštivši da nije sposoban da ispunjava svoje obaveze.

Početkom juna bivši direktor FBI je priznao da je nakon jednog od sastanaka sa šefom države napisao belešku o sadržaju njihovih razgovora i predao je svom prijatelju kako bi on dao dokument medijima.

Pravni savetnik Trampa Džej Sekjulu pozvao je da se protiv Komija pokrene istraga zbog toga.

Оооо, уволенный бывший директор ФБР Коми теперь мочит нас в твиттере! Троллинг вяленький, но респект за попытку:) https://t.co/lDMtE1bg9v— Маргарита Симоньян (@M_Simonyan) June 21, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Gori Tviter! Ovako je glavna urednica RT ISMEJALA bivšeg šefa FBI Džejmsa Komija

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

Teške reči..Glavna urednica RT Margarita Simonjan prokomentarisala je na Tviteru izjavu bivšeg šefa FBI Džejmsa Komija o tome da se ovaj kanal bavi propagandom...- Ooo, smenjeni bivši direktor FBI Komi sada nas pljuje na Tviteru! Nije neko trolovanje, ali svaka čast za pokušaj! - napisala je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.