Andreas Lubic na tviteru: Ja nisam pilot Airbus-a A320

Izvor: NaDlanu.com, 27.Mar.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreas Lubic na tviteru: Ja nisam pilot Airbus-a A320

Privatan profil kopilota Andreasa Lubica ugašen je odmah nakon nesreće. Međutim, pod istim imenom postoji nalog na društvenoj mreži Tviter. Na ovom profilu pojavio se sledeći tvit.

"Ja NISAM pilot srušenog A320. Ne znam ništa o kopilotu-ubici koji ima isto ime kao ja."

For all to know: I am NOT the pilot of #crashA320. I do not know anything about the crash-pilot with the same name as me.

— Andreas Lubitz (@lubitzpr) March 26, 2015
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
Potraga za informacijama o Andreasu mnoge je dovela do njegovog imenjaka koji, osim imena i prezimena, nema nikakve veze sa kopilotom o kome piše ceo svet.

Jedina imena Andreasovih prijatelja koja su za sada poznata javnosti su Piter Rueker i Klaus Radker, članova letačkog kluba. Na društvenim mrežama vodi se potraga za njima ali ni jedan ni drugi očigledno nisu aktivni na istim. Jedan brazilski novinar pronašao je imenjaka Pitera Ruekera na tviteru i napisao mu: "Da li ste poznavali Andreasa Lubica? Ja sam novinar iz Brazila i voleo bih da razgovaram sa vama."

@PeterRuecker Did you know Andreas Lubitz? I am journalist from main newspaper of Brazil´s capital and I would like to talk with you

— Rodrigo Craveiro (@rodcraveiro) March 26, 2015

A zatim je na svom nalogu nastavio da postuje: "Radim za vodeće novine u Brazilu i moram da razgovaram sa ljudima iz Montbauera."

I work for main newspaper in capital of Brazil and I need to talk with people from #Montabaur #Germany #Germanwings

— Rodrigo Craveiro (@rodcraveiro) March 26, 2015

Međutim, na tviteru još nije dobio odgovor na ovu molbu. Barem ne javno.

J.K.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.