Udes kod Bačke Topole, jedna osoba stradala

Izvor: RTS, 22.Jul.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Bačke Topole, jedna osoba stradala

U saobraćajnoj nesreći, koja se oko jedan sat noćas dogodila na auto-putu Novi Sad–Subotica kod Bačke Topole, poginuo je 49-ogodišnji turski državljanin, a troje saputnika je povređeno.
Automobil austrijskih registarskih tablica kretao se auto-putem ka Horgošu i iz, do sada neutvrđenih razloga, isprevrtao se i sleteo sa kolovoza.

Vozač je poginuo na licu mesta, dok su njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << supruga i dvoje dece povređeni i zbrinuti u Opštoj bolnici u Subotici.
Pomoćnica direktora Opšte bolnice u Subotici doktorka Gordana Krtinić kaže da su svi povređeni u stabilnom stanju.
"Kod ženskog pacijenta (1968. godište) konstatovana su iščašenja kuka i ramena i prelom pršljenja. Ova iščešenja su praktično sanirana odmah", navela je Krtinićeva.
Istakla je da je dvoje dece, muškog i ženskog pola, primljeno sa lakšim povredama i da su prošli komplentan dijagnostički tretman.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Bačke Topole, poginuo Turčin

Izvor: B92, 22.Jul.2017

Bačka Topola -- Jedna osoba je izgubila život, a tri su povređene u udesu koja se u noći između petka i subote dogodio na autoputu Novi Sad - Subotica kod Bačke Topole...Iz policije navode da je putnički automobil "audi" iz još neutvrđenih razloga sleteo sa kolovoza...Turski državljanin na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.