Ubio se fudbaler koji je pre dve godine igrao u Novom Sadu: Saigrači su u šoku i plaču (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se fudbaler koji je pre dve godine igrao u Novom Sadu: Saigrači su u šoku i plaču (VIDEO)

Svet je šokiran informacijom iz Turske, gde je fudbaler František Rajtoral izvršio samoubistvo.

U pitanju je Čeh koji je nastupao Gacijantep. Pronađen je mrtav u svom stanu.

- Nažalost, mogu da potvrdim da je tužna vest o samoubistvu tačna. Svi su bili zabrinuti kad se nije pojavio na treningu i ne možemo da verujemo da se ovo dogodilo - rekao je predsednik kluba Ibrahim Kizil.

Za sada se ne naslućuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << razlog zašto je 31-godišnji defanzivac oduzeo sebi život.

- Bio je dobra osoba i nije se činilo da ima ikakvih velikih problema. Zaista ne mogu da naslutim zašto je to uradio - rekao je Kizil.

U neverici je i trener ekipe Bulent Ujgun.

- Nismo to očekivali, svi su igrači u šoku i plaču... Rajtoral je bio fantastičan momak i pamtićemo ga takvog - rekao je Ujgun.



Češki fudbaler je karijeru počeo u Marila Pribramu, a potom je nastupao za Banik Ostravu i Viktoriju Plzen. Igrao je kao pozajmljeni igrač u Hanoveru, a prošle godine se priključio Gacijantepu.

Publika u Srbiji je imala priliku da ga gleda kada je sa Viktorijom igrao protiv Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Za reprezentaciju Češke je odigrao 14 utakmica.

FRANTISEK RAJTORAL’I KAYBETTİK; https://t.co/7HouLO9pNT pic.twitter.com/cqbZllTswL

— Gaziantepspor Kulübü (@GaziantepsporSK) April 23, 2017

Saddened to hear of the death of Czech international František Rajtoral. Our condolences to his family, @ceskarepre_cz & @GaziantepsporSK pic.twitter.com/orEYq1GdIo — UEFA (@UEFA) April 23, 2017

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JEZIVO: Poznati češki reprezentativac se obesio (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2017

Strašna vest nam stiže iz Turske gde se dogodilo samoubistvo poznatog fudbalera, bivšeg reprezentativca Češke republike koji je nastupao za Gacijantep.. . Šok u Turskoj. Češki fudbaler František Rajtoral pronađen je mrtav u svojoj kući. Naime, 31-godišnji fudbaler nije se pojavio na treningu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.