Turska produžila vanredno stanje za još tri meseca

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska produžila vanredno stanje za još tri meseca

Turska vlada produžila je vanredno stanje u zemlji za još tri meseca, počevši od srede, izjavio je zamenik turskog premijera Numan Kurtulmus Turska vlada produžila je danas vanredno stanje u zemlji za još tri meseca, počevši od srede, izjavio je zamenik turskog premijera Numan Kurtulmus. Rojters podseća da je to treći put da se produžava vanredno stanje u Turskoj, nakon neuspelog pokušaja vojnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << puča u julu prošle godine. Obraćajući se novinarima u Ankari, Kurtulumus je naglasio da je odluka nastupila nakon što je turski Nacionalni savet bezbednosti savetovao vladu da to učini. Turski Nacionalni savet bezbednosti prethodno je saopštio da je savetovao vladi da produži vanredno stanje u zemlji za još tri meseca. Turska je proglasila vanredno stanje ubrzo nakon neuspelog pokušaja vojnog puča u julu prošle godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJA SE: U Turskoj vanredno stanje još 3 meseca

Izvor: Kurir, 18.Apr.2017

...To je treći put da se produžava vanredno stanje u Turskoj, nakon neuspelog pokušaja vojnog puča u julu prošle godine..Obraćajući se novinarima u Ankari, Kurtulumus je naglasio da je odluka nastupila nakon što je turski Nacionalni savet bezbednosti savetovao vladu da to učini..Turski Nacionalni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.