Fešta u znaku trubačkog orkestra Danijele Veselinović

Izvor: juGmedia, 19.Avg.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fešta u znaku trubačkog orkestra Danijele Veselinović

Teklas poklonio concert i podelio majice građanima Vladičinog Hana

Na Sportskom centru Kunjak u Vladičinom Hanu sinoć je održan koncert, poklon turske kompanije Teklas svojim radnicima u tom mestui i građanima, na kome je, po drugi put ovog leta nastupila jedina devojka u Srbiji, vođa trubačkog orkestra Danijela Veselinović iz Arilja.

Njen gost na koncertu bio je, takođe slavni trubač, Marko Marković koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na zadovoljstvo publike, kao i Danijela, nastupio po drugi put pred svojim sugrađanima.

Hančani su se sinoć veselili i uz  zvuke trube orkestra Bojana Krstića, ovogodišnjeg pobednika Sabora trubača u Guči . Sa orkestrom je nastupio i Bojanov sin Luka koji, iako je još mali, već grabi očevim stopama i nastupa sa njim.  Publiku su zabavljale i  Zvezde Granda , Petar Mitić i Katarina Živković.

Organizator koncerta – „Teklas“ je publici poklonio i 1.000 majica, a cela fešta organizovana je povodom postavljanja kamena temeljca nove fabrike ove turske kompanije u Vladičinom Hanu, događaj kome je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ministrima srpske vlade, kao i predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović.

Ljiljana Pavlović
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.