Erdoganu pozlilo tokom molitve u džamiji

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdoganu pozlilo tokom molitve u džamiji

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da se oseća dobro nakon što mu je nakratko pozlilo tokom jutarnje molitve u džamiji "Mimar Siman".

Turski list Hurijet objavio da je Erdoganu ukazana lekarska pomoć "nakon što je nakratko pozlilo", a neki mediji u Turskoj tvrde da Erdogan kratko bio bez svesti u džamiji, što nije potvrđeno.

Erdogan je rekao da je imao problema sa krvnim pritiskom, da se oseća dobro i da će nastaviti sa programom, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prenosi državna agencija Anadolija.

Erdogan je dodao da će popodne prisustvovati ceremoniji koju u Istanbulu organizuje njegova vladajuća Partija pravde i razvoja povodom završetka Ramazana.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.