Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBAN MARJANOVIĆ: Ostali reprezentativci me ne vole? Stvarno?

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević saopštio je prošireni spisak igrača na koje računa za Eurobasket u Turskoj, a na njemu je i ime gorostasnog centra Detroit Pistonsa, Bobana Marjanovića.

Bivši košarkaš Crvene zvezde govorio je za Alo o povratku u nacionalni tim uz nadu da će biti među 12 odabranih.
– Super je osećaj kada si ponovo deo nacionalnog tima Srbije. Tako nešto ne mogu rečima da opišem. Nema tu mnogo filozofiranja. Igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za Srbiju je najveća čast i obaveza za svakog košarkaša – istakao je Boban Marjanović.
On je govorio i o odnosu sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem, jer su do sada bila bar tri neuspešna pokušaja da sarađuju u reprezentaciji Srbije.
– Kod mene to nije bilo sporno. Pa ja sam uvek to i želeo da igram – rekao je Boban Marjanović.
Na kraju intervjua za Alo, Bobinator je upitan šta misli o tome što ostali reprezentativci nisu želeli prošle godine da im se on priključi direktno iz Amerike u Riju.
– Stvarno? Evo, to prvi put čujem sada. Apsolutno nije istina – rekao je Marjanović.
The post BOBAN MARJANOVIĆ: Ostali reprezentativci me ne vole? Stvarno? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Nećemo da crknemo za Jokićem"

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2017

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević je obelodanio spisak igrača na koje računa za EP u Turskoj, ali i dalje ima mnogo nedoumica. Najveća je svakako Nikola Jokić i njegova ili želja menadžera, Denvera, da ne igra na EP već da se individualno spremi za treću sezonu u dresu Nagetsa...- Nećemo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.