Džinovski zec uginuo na letu Junajted erlajnsa

Izvor: B92, 26.Apr.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džinovski zec uginuo na letu "Junajted erlajnsa"

Američka aviokompanija "Junajted erlajns" ponovo se našla u žiži javnosti, ali ovog puta zbog džinovskog zeca koji je uginuo u njihovom avionu tokom leta iz Londona za Čikago.

U pitanju je 10-mesečni zec pod imenom Sajmon, dugačak oko 90 centimetara.

Rojters navodi da je zec trebalo da bude proglašen za najvećeg zeca na svetu i da ga je kupila neka poznata ličnost, čije se ime ne navodi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zec je, dodaje se, pre leta bio potpuno zdrav i prošao je pregled tri sata pre poletanja aviona. Zec je okončao život u odeljku za prtljag "boinga 767"

"Junajted erlajns" se nedavno našla na meti kritika nakon što je jedan od putnika prisilno udaljen iz aviona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NOVI SKANDAL AVIO KOMPANIJE: Američki avion došao glave najvrednijem zecu na svetu!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2017

...U pitanju je 10-mesečni zec pod imenom Sajmon, dugačak oko 90 centimetara Rojters navodi da je zec trebalo da bude proglašen za najvećeg zeca na svetu i da ga je kupila neka poznata ličnost, čije se ime ne navodi..Zec je, dodaje se, pre leta bio potpuno zdrav i prošao je pregled tri sata pre...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.