Nikolić danas sa kardinalom Kohom

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić danas sa kardinalom Kohom

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se danas u Beogradu sa predsednikom Papskog saveta za promociju hrišćanskog jedinstva, kardinalom Kurtom Kohom.

Sastanak će biti održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Kardinala Koha će u Ministarstvu spoljnih poslova, primiti i prvi potpredsednik Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije i šef dilomatije Ivica Dačić, saopštilo je to ministarstvo.

Kardinal je u Srbiju stigao u sredu i to je njegova druga poseta Beogradu od početka godine.

On je u sredu u Subotici izjavio da katolici u Srbiji mogu da se nadaju i da žele da papa dođe u njihovu zemlju, ali da o tako nečemu ne mogu oni da odluče, jer ima i drugih strana koje tu posetu treba da prihvate.

Kardinal Koh je svoju posetu Srbiji, gde će se sastati i sa patrijarhom Irinejem, ocenio kao vrlo važnu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić se sastao sa kardinalom Kohom

Izvor: Beta Video, 28.Maj.2015

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se s predsednikom Papskog saveta za promociju hrišćanskog jedinstva, kardinalom Kurtom Kohom. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dobri odnosi Srbije i Svete stolice

Izvor: RTS, 28.Maj.2015

Šef diplomatije Ivica Dačić i predsednik Papskog saveta za unapređenje jedinstva hrišćana kardinal Kurt Koh u razgovoru su konstatovali dobre bilateralne odnose Srbije i Svete stolice. . Tokom razgovora, razmatrana...

Nastavak na RTS...

Platforma za Kosovo zakasnela

Izvor: Akter, 28.Maj.2015

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je platforma predsednika Tomislava Nikolića za Kosovo zakasnela, i da je njemu "bliža" politika koju vodi premijer Aleksandar Vučić.."Sigurno je da premijer ima kontakte sa predsednikom, da se konsultuju oko međunarodnih...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.