Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvaničnik: Teroristički napad na vojnu bazu u Venecueli

Lider vladajuće Socijalističke partije u Venecueli Diosdado Kabelo izjavio je da je izveden "teroristički" napad na vojnu bazu koju kontrolišu snage lojalne vladi i da je uhapšeno nekoliko ljudi.

Kabelo je na svom nalogu na Tviteru napisao da je vojska brzo reagovala da stavi situaciju pod kontrolu u bazi u gradu Valensija, u državi Karabobo.

Mala grupa ljudi obučenih u vojne uniforme, od kojih su neki imali automatske puške, prethodno je objavila video snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u kojem proglašavaju pobunu u državi Karabobo.

Na snimku čovek koji se predstavio kao kapetan Huan Kaguaripano izjavio je da će se svaka jedinica koja odbije da se odazove njihovom pozivu na pobunu smatrati vojnom metom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Hapšenja u Venecueli povodom "pokušaja pobune"

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2017

Lider vladajuće Socijalističke partije u Venecueli Diosdado Kabelo izjavio je da je izveden "teroristički" napad na vojnu bazu koju kontrolišu snage lojalne vladi i da je uhapšeno nekoliko ljudi...Kabelo je na svom nalogu na Tviteru napisao da je vojska brzo reagovala da stavi situaciju pod kontrolu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.