Izvor: Blic, 23.Avg.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena poreklom sa Filipina odgovorna za napad u Briselu

Belgijska policija identifikovala je 53-godišnju ženu poreklom sa Filipina koja je nožem ranila tri osobe u autobusu u Briselu.

BREAKING: 3 wounded on a bus in #Uccle #Brussels after a woman stabbs them with a machete. - @News_Executive pic.twitter.com/uzQXQ44K3r

Zvaničnk Savije Delikur rekao je da ženu, koja je optužena za pokušaj ubistva, treba da ispita tužilaštvo pošto je trenutno u bolnici nakon što ju je policija ranila tokom jučerašnjeg incidenta na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prepunoj ulici u Briselu.

- U ovoj fazi istrage nije odbačen nijedan motiv napada, ali, najverovatnije, nije reč o terorizmu - naglasio je Delikur. Sve tri povređene osobe puštene su juče iz bolnice.

Pročitajte još:

Lokalmni mediji preneli su izjave očevidaca koji su rekli da je svađa izbila u autobusu broj 38 i da je žena izvukla nož. Policija je pogodila dva puta nakon što je izašla iz autobusa jer je odbila da sarađuje. Ime ranjene žene nije objavljeno.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.