Zaleđeni grad: Na minus 40 popucale vodovodne cevi

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaleđeni grad: Na minus 40 popucale vodovodne cevi

Sibirski grad Dudinka potpuno je zaleđen pošto su usred oluje popucale vodovodne cevi. Kad su stanovnici nakon snažnog nevremena izašli iz svojih domova dočekale su ih zamrznute ulice

Foto: Twitter

Oluja je uništila nekoliko cevi za vodu, a zahvaljujući temperaturama koje su tokom noći padale i do minus 40 stepeni Celzijusa voda se smrzla.

Iako su mnogi domovi ostali bez vode, internet veza bila je "čvrsta kao led na ulicama", piše Daily Mail, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su stanovnici Dudinka slike i snimke stradavanja grada podelili na društvenim mrežama.



"Ako se neko dvoumi o tome koliko je ovde hladno samo neka pogleda slike", rekao je portparol lokalnih vlasti Eugen Gerasimov.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.