ZLI KLOVNOVI haraju ulicama

Izvor: 24sata, 23.Nov.2014, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLI KLOVNOVI haraju ulicama

Posle talasa zlih klovnova u Francuskoj, tri tinejdžera s maskama klovna, napala su i povredila jednog prolaznika u Frauenfeldu, gradu u Švajcarskoj, saopštila je tamošnja policija u subotu.

Trojica uzrasta od 16 i 17 godina, u petak uveče su jednog 18-godišnjaka udarila palicom i povredila mu ruku, saopštila je policija Kantona Turgau.

Mladić je obavestio policiju koja je našla napadače, a kod njih motornu testeru, dve palice, nož i suzavac.

Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << su maloletni, napadači su dati pod strogi nadzor roditelja, a policija će obavestiti pravosudni sistem za maloletnike.

Motivi maloletnih napadača nisu jasni, saopštila je policija koja nastavlja istragu.

U oktobru, mnogi lažni klovnovi, neki i naoružani, u Francuskoj su izazvali psihozu nizom napada što je predsednika jedne opštine navelo da zabrani nošenje kostima klovna na javnom mestu.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klovnovi terorišu Švajcarce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2014

Posle talasa zlih klovnova u Francuskoj, tri tinejdžera s maskama klovna, napala su i povredila jednog prolaznika u Frauenfeldu, gradu u Švajcarskoj, saopštila je tamošnja policija u subotu. ..Trojica uzrasta od 16 i 17 godina, u petak uveče su jednog osamnaestogodišnjaka udarila palicom i povredila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tri zla klovna napadaju Švajcarce

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014

Posle talasa zlih klovnova u Francuskoj, tri tinejdžera s maskama klovna, napala su i povredila jednog prolaznika u Frauenfeldu, gradu u Švajcarskoj, saopštila je policija u subotu...Trojica uzrasta od 16 i 17 godina, u petak uveče su jednog 18-godišnjaka udarila palicom i povredila mu ruku, saopštila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zli klovnovi napali prolaznika

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014

Tinejdžeri s maskama klovna, napala su i povredila jednog prolaznika u Frauenfeldu, gradu u Švajcarskoj,..Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..Trojica uzrasta od 16 i 17 godina, u petak uveče su jednog 18-godišnjaka udarila palicom i povredila mu ruku, saopštila je policija Kantona Turgau...Mladić je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.