ZATOČIO GA OTAC: Živeo u mraku 20 godina (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Okt.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATOČIO GA OTAC: Živeo u mraku 20 godina (VIDEO)

Sasvim slučajno brazilska policija je u podrumu u Sao Paolu pronašla muškarca (36) kojeg su otac i maćeha zatočili pre dve decenije.

Foto: Printscreen, youtube

Čovek po imenu Armando, koji je navodno nestao dok je bio tinejdžer, sa 16 godina, živeo je sve ove godine vezan za krevet u maloj prostoriji bez prozora.

Policija je opisala da je izgledao zastrašujuće - neuhranjen, sa bradom do kolena, ogromnim noktima.

Veruje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je živeo u mraku dve decenije. Pod prostorije u kojoj je boravio je bio prekriven ljudskim fekalijama.



Izvor: youtube

Šef lokalne policije je rekao da im kada su ga pronašli nije bilo najjasnije da li je drogiran ili uplašen jer nije ništa govorio.

Komšije kažu da je Armando bio normalan tinejdžer koji je svirao gitaru, vozio skejtbord i da je iznenada nestao.

Otac i maćeha su govorili da se dečak preselio u drugi deo Brazila i da je dobro.

Jedan od komšija veruje da su odlučili da ga zatvore kada je počeo "da eksperimentiše sa alkoholom."

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO SVET: 20 godina držao sina vezanog za krevet u potpunom mraku!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2016

...Ovaj stravčan zločin otkriven je u Brazilu! Jedan 36-godišnjak oslobođen je juče nakon što je u očevoj podrumskoj tamnici u Sao Paolu proveo skoro 20 godina!..Sve to vreme Armando Andrade živeo je u prostoriji bez prozora i ikakvog veštačkog svetla, a policija ga je pronašla vezanog za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.