Izvor: Blic, 27.Mar.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLENJENA TONA HAŠIŠA Španska policija razbila narko-lanac

Španska policija saopštila je danas da je razbijen narko lanac, koji je koristio automobile opremljene sa lažnim pregradama za transport velike količine hašiša iz Španije u Rusiju, Poljsku i Estoniju, te da je uhapšeno 15 osoba.

Istražioci su izvršili plenidbu 1,2 tona hašiša u odvojenim akcijama širom Evrope, te nekoliko luksuznih automobila i 20.000 evra gotovog novca u Španiji.

Pet osumnjičenih uhapšeno je u Španiji, uključujući navodnog lidera lanca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji je živio u gradu Benisa na obali Sredozemlja.

Pročitajte još:

Još sedam osoba uhapšeno je u Estoniji i troje u Poljskoj.

"Prebacivali su drogu iz zemlje skrivenu u vozilima opremljenim sa duplim dnom kako bi izbegli preglede na granici", ističe se u saopštenju.

Španska policija ističe da je istraga počela u martu 2015. godine kada su službenici carine iz Estonije dostavili dokaze o velikoj operaciji krijumčarenja hašiša između Španije i Estonije, Rusije i Poljske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaplenjeno 1,2 tone hašiša, razbijen lanac krijumčara

Izvor: RTS, 27.Mar.2016

Španska policija saopštila je da je razbila lanac krijumčara droge koji su koristili automobile sa lažnim duplim podovima. U njima su prevozili velike količine hašiša iz Španije u Rusiju, Poljsku i Estoniju, navodeći da je uhapšeno 15 osoba. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.