Vučić sazvao hitan sastanak o Turskoj

Izvor: Mondo, 16.Jul.2016, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sazvao hitan sastanak o Turskoj

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras Tanjugu da je u vladi Srbije u toku sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem povodom događaja u Turskoj.

Foto: Tanjug, Tanja Valič

Stefanović je rekao da će sastanak verovatno potrajati do duboko u noć jer ono što se danas dešava u Turskoj ima dalekosežne posledice na sve ono što se dešava u Srbiji - migrantsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krizu, bezbednost i druge bezbednosne izazove.

"Nadležni državni organi će sutra u toku prepodneva preduzeti mere zbog sve teže situcije koja postoji kada je reč o migrantima i izazovima u vezi sa terorizmom i druge pretnje, a kako bi se zaštitli građani Srbije, rekao je Stefanović.

On je rekao da očekuje da se pre podne građanima obrati i premijer Aleksandar Vučić.

Sitauacija je ozbiljna, zahteva odlučnost i odgovorne mere, ocenio je on, dodavši da je jasno da su brojne strane službe uplele svoje prste u dešavanja u Turskoj.

"I mi razmatramo šta ćemo preduzeti da naša zemlja bude potpuno bezbedna", naglasio je Stefanović.

"Potpuno licemerno zvuči da se puč izbodi zbog zaštite demokratskog poretka i mislim da je svima jasno šta se dešava u Turskoj danas", zaključio je Stefanović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović o Turskoj: Licemerni navodi pučista

Izvor: Mondo, 16.Jul.2016

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je večeras Tanjugu da je u vladi Srbije u toku sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem povodom događaja u Turskoj...Foto: Tanjug, Oksana Toškić..Stefanović je rekao da će sastanak verovatno potrajati do duboko u noć jer ono...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.