Vlasnici kafića u Briselu protestovali protiv zabranje pušenja

Izvor: Blic, 23.Apr.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnici kafića u Briselu protestovali protiv zabranje pušenja

BRISEL - Više od 800 vlasnika kafića i njihovih pristalica protestovalo je danas u Briselu zbog odluke da zabranom pušenja na javnim mestima od 1. jula budu obuhvaćeni svi kafići i devet kockarnica koliko ih ima u Belgiji.

Demonstracije u Briselu je organizovalo Udruženje vlasnika kafića i restorana, koje tvrdi da zbog novog zakona preti zatvaranje 4.000 do 5.000 od ukupno 12.000 kafića u zemlji.

Pušenje je zabranjeno na radnim mestima, restoranima i u kafićima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji služe hranu od 2009. godine, ali su kafići koji služe samo grickalice i kockarnice bili privremeno izuzeti iz ove zabrane.

Povezane vesti: Protest za formiranje vlade u Briselu Protesti u Belgiji zbog napada na hrišćane u Iraku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgija: Više od 800 vlasnika kafića protiv zabrane pušenja

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2011

BRISEL - Više od 800 vlasnika kafića i njihovih simpatizera demonstriralo je danas u Briselu protiv zabrane pušenja u zatvorenim javnim mjestima, koja će se od 1. jula proširiti na sve kafiće u Belgiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Do 2020. pušenje će biti zabranjeno u celoj Americi

Izvor: SrbijaNet.rs, 24.Apr.2011, 12:35

Do 2020. godine sve američke države će uvesti zabrane pušenja u restoranima, barovima i na radnim mestima, predviđaju zvaničnici saveznog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). Iako 2000. godine ni u jednoj američkoj državi nije postojala sveobuhvatna zabrana pušenja, njihov broj...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.