(VIDEO) STRAVIČNO: Devojčica (9) usmrtila instruktora pucanja!

Izvor: Press, 27.Avg.2014, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) STRAVIČNO: Devojčica (9) usmrtila instruktora pucanja!

Lokalne vlasti grada Mohave izjavile su da je instruktor Čarls Vaka umro dva dana nakon što je slučajno ranjen na streljačkom poligonu u Arizoni.
Nakon što je ranjen, Vaka je hitno prebačen u medicinski centar univerzitetske klinike u Las Vegasu.
Prema prvim saznanjima, on je stajao tik pored devojčice kojoj je objašnjavao kako da puca. Ona je usled trzaja izgubila kontrolu nad oružjem.
Čarls Vaka je bio otac dvoje dece, ratni veteran, a devojčica koja je bila na tom sterlištu sa svojim roditeljima, na sreću nije povređena.

 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ko se mača lati, od mača i strada: Instruktora pucanja slučajno usmrtila učenica

Izvor: Svet, 27.Avg.2014

Dok je devetogodišnjoj devojčici objašnjavao kako se koristi automat „Uzi” instruktor gađanja iz Amerike preminuo je nakon što je slučajno ranjen.. Lokalne vlasti grada Mohave izjavile su da je instruktor Čarls Vaka umro dva dana nakon što je slučajno ranjen na streljačkom poligonu u Arizoni.. Nakon...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.