(VIDEO I FOTO) KAO U ZAMRZIVAČU: Ovo se desi kad usred zime u Sibiru pukne vodovodna cev

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO I FOTO) KAO U ZAMRZIVAČU: Ovo se desi kad usred zime u Sibiru pukne vodovodna cev

Glavna vodovodna cev u Dudinki je pukla i poplavila ulice, a na -40 voda se smesta zaledila

MOSKVA - Stanovnici Dudinke, gradića usred Sibira, šokirali su se kad su se probudili i videli da im se grad preko noći pretvorio u santu leda.

To mesto je pogodila snažna snežna oluja, koja je bila pogubna za glavnu gradsku vodovonu cev. Pukla je i u roku od nekoliko minuta poplavila gradske ulice.

Da sve bude gore, zime u Sibiru su poslovično ledene. Na temperaturi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od -40 izlivena voda zaledila se u roku od nekoliko minuta.

Led je bio toliko visok da ljudi koji žive u prizemlju nisu mogli ni da izađu iz kuća.

U gradu je nestašica tople vode i struje, ali zanimljivo, internet radi savršeno.

"Ako nekom još nije jasno koliko je ovde hladno, slobodno neka pogleda fotografije koje šalju stanovnici Dudinke", kažu u lokalnoj zajednici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.