Uhapšeni francuski tinejdžeri zbog podmetanja požara

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni francuski tinejdžeri zbog podmetanja požara

Francuska policija je danas uhapsila dvojicu adolescenata zbog sumnje da su podmetnuli požar na jugoistoku Francuske, saopštili su zvaničnici.

Dvojica tinejdžera starosti po 16 godina uhapšena su u sredu u Martigu zbog sumnje da su podmetnuli požar u mestu Karo, gde je izgorelo 150 hektara vegetacije, rekao je zamenik šefa policije francuskog regiona Eks-an-Provans Remi Avon.

Prema njegovim rečima, dvojica tinejdžera izaćiće u petak pred sudiju zbog krađe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i podmetanja požara, krivičnih dela za koje je zaprečena kazna do 15 godina zatvora.

Avon je takođe rekao da je jedan 41-godišnji čovek priznao da je sekačem za metal slučajno izazvao požar u mestu Penje. U tom požaru je izgorelo 72 hektara vegetacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska: Požar podmetnuli tinejdžeri

Izvor: B92, 28.Jul.2017

Pariz -- Francuska policija uhapsila dvojicu adolescenata zbog sumnje da su podmetnuli požar na jugoistoku Francuske, saopštili su zvaničnici...Dvojica tinejdžera starosti po 16 godina uhapšena su u sredu u Martigu zbog sumnje da su podmetnuli požar u mestu Karo, gde je izgorelo 150 hektara vegetacije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.