Uhapšena jer je psovala pred decom!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena jer je psovala pred decom!

Majka je tokom kupovine vikala na svoju decu govoreći im da "prestanu da gnječe jeb*** hleb", a druga žena koja je bila u kupovini pozvala je policiju

Majke iz Severne Karoline dvaput će razmisliti pre nego što opsuju pred svojom decom.

Danijel Vulf kupovala je s decom namirnice u jednom tržnom centru u Severnoj Karolini kad je uhapšena zbog nedoličnog ponašanja.

Prema policijskom izveštaju, gospođa Vulf vikala je na svoju decu: “Prestanite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da gnječite jeb*** hleb”, a slične fraze je izgovorila još nekoliko puta.

Tada joj je prišla jedna druga žena i rekla joj da “prestane da koristi takav vokabular pred decom”. Nakon toga pozvala je policiju.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.