Ugledao ubicu svoje ćerke i uzeo pravdu u svoje ruke usred sudnice

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugledao ubicu svoje ćerke i uzeo pravdu u svoje ruke usred sudnice

U jednoj američkoj sudnici zamalo da dođe do žestoke tuče između optuženog ubice i oca devojčice (3) koju je ubio.

Tokom suđenja Džesmin Gordon i njemom dečku Klifordu Tomasu, koji su optuženi za smrt ttrogodišnje  Džamil Smit, došlo je do incidenta.

Otac ubijene devojčice, Dvejn Smit krenuo je prema Tomasu i nokautirao ga kad to niko nije očekivao. Policajci su odmah reagovali i razdvojili ih.

Sud je oca udaljio iz sudnice i odlučio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga ne kazni zbog toga što je nasrnuo na optuženog.

Džamila Smit je preminula u septembru prošle godine u bolnici u koju ju je majka dovela. Tamo su lekari našli masnice na njenom telu, što je potvrdilo d aje devojčica bila žrtva zlostavljanja. Umrla je od ozbiljnih povreda glave i grudi, zbog čega se njena smrt smatra ubistvom.

Džasmin Gordon je osuđena na sedam do 15 godina za ubistvo i na 14 do 25 godina za zlostavljane deteta i saučesništvo. Obe kazne će odsluživati istovremeno. Tomas je osuđen na četiri i po do 15 godina zatvora zbog ubistva i na jednu do dve godine zbog opiranja hapšenju.

Napad u sudnici zabeležile su kamere:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otac ubicu svoje ćerke nokautirao usred sudnice (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2015

U jednoj američkoj sudnici zamalo da dođe do žestoke tuče između optuženog ubice i oca djevojčice (3) koju je ubio...Tokom suđenja Džesmin Gordon i njemom dečku Klifordu Tomasu, koji su optuženi za smrt trogodišnje  Džamil Smit, došlo je do incidenta...Otac ubijene djevojčice, Dvejn Smit...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.