Učitelj pustio deci najodvratniji horor!

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učitelj pustio deci najodvratniji horor!

Zašto su klinci u Americi morali da gledaju film "Human centipede"?!

Foto: YouTube

Neimenovani učitelj u školi u Tenesiju suspendovan je zato što je učenicima na času pustio jedan od najodvratnijih horor filmova, prenosi američka štampa.

U pitanju je film "Ljudska stonoga 2" (Human centipede), nastavak filma koji je zapanjio javnost.

Prvi deo izašao je 2009, i predstavio priču o ludom naučniku koji "spoji" troje turista tako da usta jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << idu na anus sledećeg, i tako dalje. U nastavku 2011, čovek opsednut prvim delom spaja čak 12 njih, uključujući i glumicu iz prvog dela. Treći deo je priča o poremećenom upravniku zatvora, koji spoji sve zatvorenike svoje ustanove kako bi "odvratio bilo koga od života posvećenog zločinu".

Deca u Tenesiju morala su na času da pogledaju drugi deo ovog filma, a iako je uprava škole saopštila da je učitelj suspendovan i da je pokrenuta interna istraga, nije jasno šta je bio njegov motiv da deci pusti taj film.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.