UŽAS U KINI: Nožem ubio bebu, povredio još dvoje dece

Izvor: Kurir, 21.Jul.2014, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U KINI: Nožem ubio bebu, povredio još dvoje dece

Radnik-migrant (26) napao je decu u jednoj iznajmljenoj sobi u gradu Džongšan u provinciji Guangdung. Povređena deca su 10-godišnja devojčica i dečak star šest godina

PEKING - Na jugu Kine danas je jedan muškarac kuhinjskim nožem napao grupu dece, pri čemu je ubio jednog dečaka starog godinu dana i povredio još dvoje dece, objavila je kineska državna agencija Sinhua.

Mediji navode da je 23-godišnji radnik-migrant napao decu u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iznajmljenoj sobi u gradu Džongšan u provinciji Guangdung, prenela je agencija AP.

Povređena deca su 10-godišnja devojčica i dečak star šest godina. Zasad nije poznato više detalja o ovom incidentu.

U Kini se poslednje vreme dogodilo više napada nožem na decu, uglavnom u školama.U poslednjem takvom slučaju u maju je jedan čovek nožem ranio osam učenika prvog i drugog razreda u jednoj školi u centralnoj Kini, podseća američka agencija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kina: Nožem na decu, jedno ubijeno

Izvor: B92, 21.Jul.2014

Peking -- Na jugu Kine muškarac kuhinjskim nožem napao grupu dece, pri čemu je ubio jednog dečaka starog godinu dana i povredio još dvoje dece, objavila agencija Sinhua...Mediji navode da je 23-godišnji radnik-migrant napao decu u jednoj iznajmljenoj sobi u gradu Džongšan u provinciji Guangdung,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.