UAE zainteresovane za investicije u srpsku privredu

Izvor: Blic, 25.Jan.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UAE zainteresovane za investicije u srpsku privredu

Pomoćnik generalnog sekretara Federacije Privrednih komora Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Muhamed Al Naumi izjavio je danas da su UAE veoma zainteresovani za investicije u srpsku privredu.

"Povezuju nas jake prijateljske i političke veze. Vlada Srbije već je napravila odlične korake za privlačenje investicija iz UAE, a ovaj forum odlična je prilika za srpske kompanije koje žele da posluju u Emiratima.

Mislim da zaista imate šta da pokažete", rekao je Al Naumi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na otvaranju prvog Srpskog poslovnog investicionog foruma u UAE.

Kako je saopšteno, cilj foruma je upoznavanje srpskih privrednika s tržištem, načinom funkcionisanja, poslovnom klimom, tradicijom i običajima UAE.

Osnovna svrha foruma jeste predstavljanje privrednih, turističkih, obrazovnih i investicionih potencijala Srbije.

Delegaciju Srbije čini više od 30 predstavnika malih i srednjih preduzeća, privrednih organizacija i lokalnih samouprava.

Forum su podržale Privredna komora Srbije i Federacija Privrednih komora UAE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.