U saobraćajnoj nesreći u Iranu poginulo 14 migranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći u Iranu poginulo 14 migranata

Najmanje 14 ilegalnih migranata iz Avganistana je poginulo, a 11 je povređeno u saobraćajnom udesu koji se dogodio na jugoistoku Irana, javila je iranska agencija ISNA.

U udesu na putu Saravah-Kaš sudarila su se dva kombija. Uzrok nesreće još nije poznat.

Ova oblast je bila poprište povremenih sukoba policije sa narko-dilerima, kriminalcima i ekstremistima Al Kaide.

U saobraćajnim nesrećama u Iranu prošle godine je poginulo više od 17.000 ljudi, što >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ovu zemlju čini jednom od najnebezbednijih za saobraćaj.

Razlog za veliki broj nesreća sa smrtnim ishodom su nepoštovanje saobraćajnih propisa, stara vozila i neadekvatne službe za hitnu pomoć.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U nesreći u Iranu poginulo 14 migranata

Izvor: B92, 29.Sep.2016

Teheran -- Najmanje 14 ilegalnih migranata iz Avganistana je poginulo, a 11 je povređeno u saobraćajnom udesu koji se dogodio na jugoistoku Irana, javila je agencija ISNA...U udesu na putu Saravah-Kaš sudarila su se dva kombija. Uzrok nesreće još nije poznat...Ova oblast je bila poprište povremenih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.