U Švajcarskoj se srušio turistički avion

Izvor: Vostok.rs, 29.Apr.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Švajcarskoj se srušio turistički avion

29.04.2012. -

Jedan manji turistički avion je doživeo nesreću na zapadu Švajcarske. U nesreći je poginulo najmanje 6 ljudi, rekla je lokalna policija.

Avion se srušio u polje, nadomak stambenih građevina, na području kantona Fribur.

Tela poginulih za sada nisu identifikovana. Takođe nema detaljnijih informacija o samom avionu, kao i o okolnostima nesreće.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarkozi odlučno demantovao Stros-Kanove optužbe

Izvor: Vostok.rs, 29.Apr.2012

29.04.2012. -..Predsednik Francuske Nikola Sarkozi oštro je reagovao na izjave bivšeg direktora Međunarodnog monetarnog fonda prema kojima su seksualnim skandalom oko njega „dirigovali" ljudi iz predsednikove partije...Nikola Sarkozi je odlučno demantovao takvu interpretaciju događaja i rekao...

Nastavak na Vostok.rs...

Sudar dva autobusa u Indiji, poginulo 20 osoba

Izvor: Vostok.rs, 29.Apr.2012

29.04.2012. -..Dvadeset osoba je poginulo i 12 ozbiljno povređeno u nedelju, na severu Indije, u sudaru dva autobusa. U sudaru se jedan od autobusa prevrnuo, broj poginulih na licu mesta – šest žena i troje dece. Neke žrtve su u teškom stanju...Izvor: Golos Rossii, foto: EPA

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.