U Sarajevu sutra počinje međunarodni Biznis Forum

Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Sarajevu sutra počinje međunarodni Biznis Forum

U Sarajevu će sutra biti otvorena sedma međunarodna investiciona konferencija Sarajevo Biznis Forum (SBF), koji će ove godine biti obogaćen biznis forumom Kina+16 zemalja srednje i Jugoistočne Evrope.

Kako je saopšteno, SBF je platforma za regionalnu saradnju i zajedničko predstavljanje potencijala regije Jugoistočne Evrope uticajnim poslovnim i političkim liderima iz celog sveta.

Učesnici i panelisti razmeniće iskustva i perspektive o šest tema u okviru regiona: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poljoprivrede, energije, infrastrukture i građevinarstva, turizma i edukacije, te perspektive saradnje sa Kinom i Dubaijem.

Ove godine SBF-u će prisustvovati 150-člana delegacija iz Kine, delegacije iz Indije, Malezije, Sudijske Arabije, ministri ekonomije i trgovine iz Katara i Kuvajta, kao i zamenik premijera Turske.

Veliki investicioni fondovi će učestvovati u radu SBF-a, a regionalni privrednici imaće priliku da se sastanu s njima i direktno im prezentuju resurse i razvojne mogućnosti.

Organizatori SBF-a su BBI banka i Savet ministara BiH.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo Sarajevo Biznis Forum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2016, 05:58

U Sarajevu je danas otvorena Sedma investiciona konferencija – Sarajevo Biznis Forum (SBF), na kojoj učestvuju investitori iz Kine i 16 zemalja zemalja srednje i Jugoistočne Evrope.SBF je platforma za regionalnu saradnju i zajedničko predstavljanje potencijala regije Jugoistočne Evrope uticajnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počinje 'Sarajevo biznis forum'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Maj.2016

Sedma međunarodna investiciona konferencija “Sarajevo biznis forum”, na kojoj će učestvovati uticajni biznis i politički lideri iz regiona i svijeta, počet će danas u Sarajevu u organizaciji BBI banke i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine...Učesnici i panelisti razmijenit će iskustva i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.