Izvor: RuskaRec.ru, 24.Apr.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Dagestanu u školi došlo do eksplozije, poginuo jedan učenik

Prilikom eksplozije u kompjuterskom kabinetu u Cumadinskom rejonu Dagestana poginuo je učenik osmog razreda, još 11 dece je povređeno, saopštio je MUP Dagestana.
Prema rečima zamenika direktora škole za vaspitni rad Magomedibira Zaubairova, povređeno je 12 učenika. Troje dece se nalazi u reanimaciji u teškom stanju, saopštili su u Cumadinskoj centralnoj rejonskoj bolnici.
Naveden uzrok eksplozije ispred škole u Rostovu na Donu
„Jedan učenik osmog razreda je doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << ručnu bombu. U kompjuterskom kabinetu je došlo do eksplozije”, rekao je direktor Agvalinske srednje škole Šamilj Abakarov, prenosi RIA „Novosti”.
Do incidenta je došlo zbog neopreznog rukovanja oružjem. Dečak koji je na čas doneo bombu je priveden. On je istražnim ogranima rekao da je bombu našao na ulici.
Škola je opkoljena i niko ne može da uđe. Istraga na licu mesta je u toku. Istražni organi su pokrenuli krivični postupak za ubistvo iz nehata i nezakonito nošenje eksplozivnih naprava.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

EKSPLODIRALA BOMBA U ŠKOLI: Poginuo 12-godišnjak, 11 povređeno

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2017

OD eksplozije granate u školi u selu Agvali u Dagestanu u ponedeljak je poginuo jedan 12-godišnji dečak a 11 je ranjeno MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA OD eksplozije granate u školi u selu Agvali u Dagestanu u ponedeljak je poginuo jedan 12-godišnji dečak a 11 je ranjeno. Troje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.