Turski avioni gađali položaje kurdistanskih boraca

Izvor: B92, 11.Okt.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski avioni gađali položaje kurdistanskih boraca

Turska vojska sprovela je vazdušne udare i gađala položaje boraca Kurdistanske radničke partije u jugoistočnoj Turskoj i severnom Iraku, saopštila je vojska.

Dan pošto je komanda PKK dala naređenje borcima da zaustave gerilske aktivnosti u Turskoj, skloništa i položaji PKK su danas uništeni u vazdušnim udarima u Metini i Zapu na severu Iraka.

Rojters podseća da su juče ubijena 14 boraca PKK u napadima u oblasti Lidže, u provinciji Dijarbakir na jugoistoku Turske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turski avioni gađali položaje kurdistanskih boraca

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2015

Turska vojska sprovela je vazdušne udare i gađala položaje boraca Kurdistanske radničke partije (PKK) u jugoistočnoj Turskoj i severnom Iraku, saopštila je danas turska vojska...Dan pošto je komanda PKK dala naređenje borcima da zaustave gerilske aktivnosti u Turskoj, skloništa i položaji PKK...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Turski avioni gađali položaje Kurda: "Prekid vatre ne znači ništa"

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2015

Turska vojska sprovela je vazdušne udare i gađala položaje boraca Kurdistanske radničke partije (PKK) u jugoistočnoj Turskoj i severnom Iraku, saopštila je turska vojska...U saopštenju vojske navodi se da su uništena skloništa i borbene pozicije PKK-a u oblastima Metina i Zap na severu Iraka. Bezbednosni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.