Turska: Ubijene dve žene koje su napale policijsku stanicu

Izvor: Press, 03.Mar.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Ubijene dve žene koje su napale policijsku stanicu

Turska policija ubila je danas dve žene koje su napale policijsku stanicu u predgrađu Istanbula, javili su turski mediji
           Žene su bacile nekoliko bombi na zgradu policije i potom otvorile vatru, posle čega je usledio sukob s policijom.
Prema navodima medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << one su se sakrile u obližnju zgradu koju je policija opkolila.
Agencija Anadolija je navela, pozivajući se na neimenovane policijske izvore, da je policija potom pokrenula akciju u kojoj su "neutralisane" dve žene.
Identitet žena zasad nije poznat.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene koje su napale autobus članice ultra levičarske partije

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2016

Dve žene koje su danas napale policijski autobus u predgrađu Istanbula nakon čega ih je policija ubila, bile su članice ultra-levičarske Revolucionarne partije-fronta za narodno oslobođenje (DHKP-C), prenose agencije...Žene koje je policija ubila ispred stanice policije kada su bacile bombe na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.